Hun kjører en av rundt 15 biler som for tredje året på rad er med i Atlantic Road Trip. I år går ruta fra Gøteborg til Dombås, Oppdal, Atlanterhavsvegen, Molde, Trollstigen, Geiranger, Beitostølen, Sandefjord, Larvik og København.

Torsdag var ART2018 på Trollstigen. De hadde overnattet i Molde og kjørte via Åndalsnes til Trollstigen, og videre ned Valldalen.

– Jeg blir alltid veldig stolt når jeg har med meg denne gjengen. I dag på veg hit stoppet vi utenfor huset i Hjelvika, og det gjorde vi i fjor også. Det er fint for meg å vise fram Hjelvika til alle; her er det folk fra USA, Nederland, England og Sverige – blant annet, sier Ingrid Olsen.

Hun er først og fremst en vanlig deltaker, men har også i oppgave å hjelpe til i forkant med å arrangere; booke mat, registrering og også litt guiding:

– Ja, når vi er på Trollstigen er det greit. Men jeg hadde ikke fulgt etter meg når vi ikke er her. Jeg sa det til de andre at jeg kan vise dere Trollstigen. Men etter det må dere tilbake på katrtet igjen, for jeg eier jo ikke geografisk sans, sier hun og ler.

– Hva er så kult med Atlantic Road Trip?

– Jeg elsker biler, og jeg elsker fin natur, og det gjør de andre også. Det er en kombinasjon av raske biler og fin natur.

– Og så er det selvfølgelig noen avslutningsfester. Men det viktigste er å bli kjent med nye folk. Vi kaller oss en familie. Det er kule folk. Man får venner for livet, sier hun.

Ekstra stas var det at været var så bra på torsdagen, da de kjørte gjennom Rauma:

– Det er jo ikke så ofte vi har så bra vær, sier Ingrid Olsen i 20 graders varme på Trollstigplatået.

PS: Det var ikke Ingrid Olsens følge som politiet jaktet på i Isterdalen, og som var mistenkt for råkjøring. De rundt 80 sportsbilene kom ned Trollstigen, Atlantic Road Trip kjørte opp.

HELT RÅTT: Ingrid Olsen foran en av de råeste bilene i følget; en Lamborghini. Foto: Per-Kristian Bratteng Foto: Per-Kristian Bratteng
Ei perle: Mercedes AMG GT R, V8 Biturbo. Foto: Per-Kristian Bratteng Foto: Per-Kristian Bratteng
Organiserte: Ingrid Olsen på Trollstigplatået. Foto: Per-Kristian Bratteng Foto: Per-Kristian Bratteng
Vakte oppsikt: Bilene som deltok i Atlantic Road Trip 2018 vakte oppsikt.Foto: Per-Kristian Bratteng Foto: Per-Kristian Bratteng