Lokalt band til RaumaRock

- Programmet for RaumaRock 2016 ble satt i juni, men vi har funnet plass til en populær gruppe som må sies å spille på hjemmebane, sier Dag Inge Landbakk i RaumaRock .
Nyheter

Bandet det er snakk om er Ogras. De kom med ny musikk for en drøy måned siden og har i siste liten funnet sin plass på RaumaRock igjen, melder RaumRock i en pressemelding.

Ogras spiller sin egen helt spesielle kombinasjon av rock og irsk-/Balkan-inspirert folk, med en dose punk på toppen. Ogras har gjort seg lokalt kjent for å gjennomføre energiske live-opptredener, og spiller alt fra helakustiske konserter til hardtslående rock, opplyser RaumaRock.

Bandet var offisiell artist på Raumarock i 2013, og i fjor deltok Ogras på bandkonkurransen GBOB (Global Battle of the Bands), og kom på 2. plass i den nasjonale finalen, av totalt 58 band i hele konkurransen.

- Ogras skriver og spiller musikk rett fra sjela, og er kjent for å skape intenst god stemning i publikum, som medfører synging, dansing og en lykkerus som sjelden gir seg før neste morgen, mener Landbakk i RaumaRock.

 De 6 medlemmene i bandet har gjennomført et målrettet arbeid det siste året, som førte fram mot innspillingen av EP-en «Ogras EP» i februar. Innspillingen ble gjort hos Ocean Sound Recordings på Giske, og EP-en ble lansert digitalt 17. juni.

-  Ogras går på scenen lørdag på Elementpartnerscenen og  Emila som skulle spilt da, går på noen timer tidligere i stedet, opplyser Landbakk.

I tillegg er nå navnene på bandene som skal spille på RaumaRock Akademiet klare.

-  Vi har invitert kulturskolene til inspirasjonsforedrag med noen av de beste artistene og musikerne i bransjen, samt mulighet til å overvære konserter hvor noen av deltakerne får spille selv, på selve festivalen. En tøff rockeskole i de beste omgivelsene, sier Landbakk i pressemeldingen.

Frozen Fire Rockband fra Vestnes kulturskole kommer fredag. og lørdag  vil AMMO Rockband fra Vestnes kulturskole holde konsert. Også bandet M.A.N.O Band fra Nesset og Gjemnes kulturskole og Max og Finn Bass og tromme duo fra Aukra kulturskole kommer lørdagen.

Årets line-up er da:

Åge Aleksansersen & Sambandet

Lissie (US)

OnklP & De Fjerne Slektningene

Oslo Ess

Spidergawd

Postgirobygget

Petter Baarli

Ingenting

Stage Dolls

Razika

Charlie Rackstead

Emila

Odin Landbakk

Revolver Avenue

Ogras

MOS

RaumaRock Akademiet , herav: Frozen Fire

AMMO

M.A.N.O

Max & Finn

- Vi minner også om Postgirobygget som er først ut på årets RaumaRock og skal spille på Nesaksla, 715 meter over havet,  torsdag ettermiddag, sier Landbakk.