Skrevet av Renate Soleim, ordførerkandidat Rauma Fremskrittspartiet

Hva er det du er ute etter? Egentlig??

Etter lørdagens nyhetsvarsel, hvor jeg faktisk ikke fikk tilsvarsrett, er det betimelig å tru at du er ute etter å kaste meg under bussen, håpe jeg trekker meg, eller blir sykemeldt som jeg har vært før.

Men veit du hva?

Den får du ikke.

Jeg tok meg en dusj og tok stolt på meg den BLÅE Fremskrittspartiet t-shirten min.

Og skal ut og møte velgere i den flotte kommunen vår.

Siden du ikke lar meg komme med tilsvarsrett, ser jeg meg nødt til å kommentere saken via et leserinnlegg.

Ja vi hadde tilsyn i november i 2017.

Vi gjorde alt de ba oss gjøre.

Vi gjorde til og med ekstra, bare for å være helt sikre.

Vi hadde for lengst bestemt oss for å legge ned driftsselskapet vårt, men valgte allikevel å rette manglene som ble påpekt. Vi monterte 8 utvendige brannstiger, på tross av at dette kun var en anbefaling, ikke et krav da man i alle etasjer i bygget kan rømme minst to veier. Vi økte også til 25 håndslukkere og 25 detektorer. Det hører også med til historien at når vi hadde branntilsyn igjen i 2019, så gikk dette helt fint, men jeg regner med at dette passer dårlig inn i historien din? Vi valgte også å fortsette med føring av internkontroll på brann.

Som vi også påpekte til kommunen, så leide vi ut til grupper ikke enkeltpersoner. Vi hørte altså ikke noe mer fra kommunen etter deres brev våren 2018, da må man nesten slå seg til ro med at alt er som det skal være? Jeg snakket selv personlig med Lillebø, naturlig nok siden jeg var leder i planutvalget. Hun sa til meg som driver av Villa Vengetind at vi kunne søke dispensasjon.

For vi hadde plutselig blitt to utslitte småbarnsforeldre og måtte gjøre noen drastiske endringer i vårt eget liv for å ikke gå helt til grunne personlig og økonomisk, etter flere år med jobbing døgnet rundt. Vi fortsatte med småskala privat utleie, samtidig som vi startet andre prosjekter.

Mange mange ganger har jeg gått runder med meg sjøl, orker jeg å engasjere meg så mye i en kommune jeg ikke har røtter eller familie.

Som flere ganger har utfordra min kjærlighet til plassen.

Men det gjør jeg.

Har to unger som snakker kav romsdaling, bor på den fineste plassen jeg veit om, har mine beste venner rett nedi bygda og et politisk brennende engasjement som du ikke klarer å slukke kjære redaktør.

For jeg står stødigere enn jeg noensinne har gjort.

Og det får ingen tatt fra meg.

Det snakkes også mye om rekrutteringsproblemer til lokalpolitikken.

Trur du seriøst at måten du oppfører deg på hjelper?

I tillegg har du gjentatte ganger lagd saker i avisa etter kommunedirektørens innstilling, og ikke etter politisk behandling.

Mulig du mener man ikke trenger politikere?