En av Norges mest sette programserier - Farmen - har sesongpremiere i kveld, med Magnhild Vik fra Innfjorden som en av deltakerne.

Programleder Grøtta Grav forteller at Vik ikke gjør så veldig mye ut av seg i den første episoden. Men han minner om at det er 30 episoder i alt, og at publikum i Rauma kan ta det helt med ro. Vi får sett mer til Magnhild Vik etterhvert.

- Hun velger en typisk romsdalstaktikk. Legger seg litt bakpå i starten.

- Er det lurt?

- Det kan værte smart, så sant man ikke legger seg for mye bakpå. Slik som jeg gjorde på Trollstigen Opp-løpet, nettopp. Jeg la meg bakpå for å spare krutt til slutten, men jeg sparte meg for mye.

- Hvis du er ganske flink og ganske hyggelig så kommer du langt i Farmen.

- Og Vik er ganske flink?

- Hun er veldig flink, og kan fort bli blinket ut. Hun er kanskje Norges sterkeste kvinne - uoffisielt. Hadde jeg vært kvinnelig motstander ville jeg fått henne ut så fort som mulig.

- Hva tenker du om å ha en deltaker fra nabobygda med?

- Nå er jeg med på å plukke ut deltakerne. Jeg ville nok unngått å ha med nære venner i programmet, men ellers er det ikke nødvendigvis noen ulempe at jeg kjenner til søkere fra før.

- Da jeg så søknaden til Vik i bunken, så la jeg den fram for de seks andre som er med på å plukke ut deltakere. Ei dame rundt 40, som er bonde, og tør å si meninga si - hun er jo med i kommunestyret - det er ikke så enkelt å få tak i.

- Det var 6000 som søkte og 14 som fikk bli med.

- Dere plukker ut personligheter som kolliderer?

- Nei, vi ønsker å se om deltakerne kan få til å samarbeide, på tross av at de er forskjellige. Farmen er en historie om folk. Vi ønsker at publikum skal bli glade i dem alle sammen først, og så gjøre seg opp meninger etterhvert, sier Grøtta Grav.