Vi møter en avslappet og jovial vokalist i Raga Rockers backstage. Michael Krohn slapper av og gleder seg til konserten i kveld.

- Det er alltid kjekt å komme hit. Vi har jo spilt her mye før, sier frontfiguren med et smil.

Mange tror nok at Michael Krohn har aner her i området, men han kan avkrefte de rykten til Åndalsnes Avis en gang for alle.

- Nei, det stammer nok fra bergensområdet, hehe. Jeg har nok ikke noe slekt her, selv om jeg har hørt mange ganger at det er mye Krohn i området. Men det er i hvertfall fra vestlandet, sier vokalisten.

Raga Rocker har vært aktiv i over 30 år og regnes som en bauta i norsk rock. De har et stort repertoar med omkring 130 låter, og de gleder seg alltid til å spille. Som michael selv sier: Vi tåler litt til.

- Det blir alltid et par-tre av de gode klassikerne. Det forventer folk å høre når de kommer. Ellers liker vi å variere en del, spille låter vi kanskje ikke har spilt på ti år. Vi har alltid en hard kjerne i hver by og hvert sted vi besøker, så vi liker å gi de noe ekstra også. I tillegg holder det spillingen spennende for oss også.

Michael Krohn har kanskje skrevet 200 låter til sammen, der 130 som sagt er med Raga. Da er det mye å velge mellom, men som han selv sier:

- Det er en ting å lage to hundre låter, men det er verre å lage to hundre gromme låter, haha.

Raga Rockers blir hyllet av et albumprosjekt i år, der tilsammen 137 artister går sammen og covrer ulike låter de har laget. Det føles spesielt, og Michael legger ikke skjul på at det er stas.

- Det er veldig kult, og veldig generøst gjort. Jeg kjenner mange av bandene, men Christer Falck, som står bak, er flink å finne band fra alle sjangere. Så det blir nok en variert skive. De får ta låtene våre og bare kjøre på!

Michael slapper av med et glass Jack Daniels før konserten. Vanligvis er det en shot med tequila som er ritualet.

- Vi rakk ikke å kjøpe det, og det var heller ikke å oppdrive. Så da ble det Jack. Det fine med en shot tequila er at du får litt ekstra piff. Nå gjenstår bare lydsjekken før vi skal på scena. Da blir det tur og kjør.