Larshus sitter i prosjektgruppa, som allerede for ett år siden startet planlegginga til lørdagens to forestillinger. For dansegruppa Spectacular Spectacular blir dette det niende showet i rekka.

– Dette blir fjerde gangen at storbandet er med. Første gangen vi var med var dansegruppas andres show, forteller Larshus.

– Hvordan har showet utviklet seg på disse åra?

– Det har utviklet seg veldig. Første gangen vi samarbeidet, da tok det utgangspunkt i et danseshow, der musikken var plukket ut ifra dét. Seinere forsøkte vi å tematisere det litt. Da var det mest fokus på musikk, og koreografien kom ut ifra den. I år er det egentlig en helt ny type produksjon og det er et veldig mye større prosjekt. Vi har startet helt på nytt og undervegs har vi sammen bygd opp denne forestillinga. I storbandet har vi jobbet tett opp mot historia i forestillingen, og vi har valgt musikk som passer både til tema og til historien. Det er spennende, innmari mye arbeid og innmari artig, forteller han videre.

– Mer arbeid og bedre resultat

For mer arbeid har også betydd at det blir mer å knytte seg til for publikum, mener Larshus.

– All musikk er enten skrevet for showet eller modifisert for å passe. Det er det i all hovedsak vår musikalske ansvarlig, Halvor Holm, som har gjort. Arrangementsmessig har det virkelig vært et stort arbeid, sier han og legger til:

– Men det betaler seg. Det blir kjempeartig å få presentere dette for folk.

Han sier den nye måte å jobbe på også gir storbandet en ny type musikalsk utfordring.

– Det er ikke lenger en konsert med dans til, men det er mer glidende overganger, sier han.

– Tidligere har vi kun hatt enkeltstående koreografier, men denne gangen har forestillingen en rød tråd og en historie. Det blir rett og slett mer skuespill, sa Heidi Morstøl til Åndalsnes Avis for noen uker siden. Hun beskriver historien som en ganske banal kjærlighetshistorie, hvor de sjøl har skrevet manus.

Larshus legger til at publikum vil få høre et stort spenn i musikksjangeren. Fra Cole Porters Let´s do it til Beyoncés Crazy in love. Og så skryter han av danserne har mener leverer overlegent alle tidligere show.