"Verdens beste 13-åring på gitar", som DDEs Bjarne Brøndbo har kalt ham, vant i fjor Norske Talenter. Nå står han foran noen hektiske måneder:

I august kommer han til RaumaRock for å opptre. Og 1. oktober setter han opp sin egen forestilling både i Kristiansund og på Rauma kulturhus; "Født med gitar". Showet har premiere i Kristiansund 23. september.

Odin har ikke ligget på latsida, eller hvilt på gitarkassa, etter at seieren i Norske Talenter.

"I en alder av bare 13 år, er han nå i gang med et ambisiøst prosjekt der han setter opp sitt eget show i september som har fått tittelen; En kveld med Odin Landbakk - «Født med gitar». Tittelen er basert på et spontant utsagn fra en av dommerne i talentkonkurransen; «Nordmenn er født med ski på beina, men hainn gutten der må være født med gittar»", skriver Rocksport Booking i en pressemelding.

Odin Landbakks far, Dag Inge Landbakk, er sjef for RaumaRock. Han lover at «Født med gitar» blir "en forestilling med mye musikk, litt humor, underholdende fortellinger, korte filmsekvenser og mye gitarspill. Odin snakker om gitarister som har inspirert han, om møter med gitarlegender, samarbeidet med Frode Alnæs, seieren i Norske Talenter, og selvsagt litt prat om gitarer."

Ifølge pressemeldingen framgår det at "Odin fremfører noen av låtene han spilte i talentprogrammet, pluss et utvalg av de råeste gitarverkene rock historien har å by på. Han presenterer ny musikk han selv har skrevet, og spiller selvsagt også vinnerlåten og singelen «Strengedansen» som ble spesialskrevet til Odin. Odin tar med seg et band med rutinerte musikere, samt at det kan hende det kommer gjester også."

Billettsalget til "Født med gitar" starter allerede i dag.