Inne på festivalområdet har det vært mye smil å se lørdag. Folk nyter litt etterlengtet godvær, og sola har til og med vist seg innimellom. Med god musikk i tillegg er det ikke noe å utsette på stemningen.

Kameratene Geir Christer Vatnehol og  Sigmund Remmem koser seg. For Geir Christer er det ekstra stas å oppleve Status Quo..

- Det er så bra når det skjer noe her på Åndalsnes. Vi koser oss veldig. Jeg har gledet meg på Status Quo, det er bandet jeg vil se mest av alle, sier Geir Christer, mens Sigmund nikker.

Like bak står Kenneth Haga, som har med seg kjæresten Mia på rocken.

- Jeg er litt groggy etter gårsdagen, men det er bare kjekt. Det er sånn det skal være under RaumaRock. Det er artig å komme hjem til en sånn helg, forteller Kenneth.

I gågaten utenfor konsertområdet treffer vi Trond Hindenes. Det er hans første RaumaRock, selv om han har bodd her noen år.

- Gårsdagen var jo helt konge! Jeg liker konsertområdet, det er så mye folk som lager god stemning, men nok plass allikevel. Så all ære til arrangøren, dette er bra.

Fornøyde arrangører

Røde kors melder kun om litt plastring her og der og et forstuet håndledd. Politiet melder også at alt går rolig for seg.

Festivalsjef Dag Inge Landbakk er strålende fornøyd med festivalen så langt, når Åndalsnes Avis prater med ham lørdag kveld.

- Det er så flott temperatur og egentlig helt perfekt festivallvær.Så langt har egentlig alt gått på skinner, sier han.

Han forteller at han møter mange enthusiastiske rockefans på området, og at det er generelt god stemning.

- I tillegg må jeg få skryte av de frivillige. De legger ned en fantastisk innsats, sier han. v

Trond Hindenes stortrives på Raumarock. I mellom konsertene blir det god tid til en øl og sosialt samvær i sentrum.