Inger Prøis Andersen og Åndalsnes damekor har store ambisjoner når de kommende mandag inviterer til «innunder jul-konsert» i Hen kirke. Det høres nesten ut som om dirigent Prøis Andersen er usikker på om taket vil holde eller om det vil løfte seg.

Konserten er et møte med organist og pianist Iver Kleiva og Sigmund Groven på munnspill.Kleive er etter manges mening landets beste kirkeorganist og han brukes mye både her i landet og internasjonalt.

– Hvordan i alle verden har dere fått til dette?– Ja, det kan du si. Det har å gjøre med Anna Tokle Grene som er fra Isfjorden og som kjenner Sigmund Groven godt. Det er Anna som har fått dette til, sier Inger og forteller at Åndalsnes damekor er arrangør og skal være med å synge fem eller seks sanger.

– Er Hen kirke stor nok?– Det er i Hen vi har det beste orgelet og det er Hen som er Anna Tokle Grenes kirke. Og på grunn av orgelet er nå Hen vår beste konsertkirke, sier Inger Prøis Andersen. 250 billetter vil bli solgt til konserten som har fått utrolige lovord av en samlet norsk presse.