Høstmagasinet:

Reiseabstinenser på grunn av korona? Dette spillet kan hjelpe

Har du et ønske om å reise rundt i verden, men kan ikke på grunn av koronaen? Om du har en brukbar spill-PC eller en Xbox One kan dette spillet være noe for deg.

Over Åndalsnes: I «Microsoft Flight Simulator 2020» kan du fly hvor som helst i verden. Her flyr vi inn over Åndalsnes i spillet.  Foto: Even Ørjasæter / Microsoft

Kultur

For de fleste som er glad i flymaskiner og dataspill er nok "Microsoft Flight Simulator" et kjent navn. Flysimulatoren kom for første gang ut i 1982, og har vært kjent for være svært så realistisk. Så realistisk at det faktisk også har blitt brukt til å trene opp ekte piloter. Etter å ha kommet ut jevnt og trutt med noen års mellomrom fram til 2006 har serien hatt en 14 år lang pause, men er nå tilbake med "Microsoft Flight Simulator 2020".