Skal holde samtale om aldring på Rauma Folkebibliotek:

– «Eldrebølgen» er et skambegrep

Psykolog, forfatter og samlivsterapeut Sissel Gran har et oppdrag; å reise rundt og fortelle eldre at de har fortsatt en plass i samfunnet og at de er relevante. Mandag kveld kommer hun for å snakke om dette sammen med Per Arne Skomsø på Rauma Folkebibliotek.

Psykolog, forfatter og samlivsterapeut Sissel Gran skal på rundtur i Romsdal der hun skal presentere den nye boka si som handler om å bli gammel. Rundturen starter på Rauma Folkebibliotek mandag kveld, der hun skal ha en samtale med Per Arne Skomsø om aldring.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Kultur

– At en «gamlis-tsunami» snart skal velte over samfunnet og rive velferdsstaten i stykker bidrar bare til å legge sten til byrden til de eldre. «Eldrebølgen» er et skambegrep, forteller Sissel Gran til Åndalsnes Avis.