Ble lansert under Innovasjonsfestivalen: – Har blitt så godt mottatt

Under innovasjonsfestivalen ble Romsdalseggensideren lansert av Molde-firmaet Sider AS. Nå er åtte tonn Rauma-epler i ferd med å forvandles til 4000 nye liter med den sprudlende merkevaren.

June Vestavik starta bedriften Sider AS sammen med Bjørn Torsetnes i 2018. I november i år lanserte de eplecideren Romsdalseggen med epler fra Rauma. Bildet er tatt foran fotoveggen signert Matti Bernitz på restauranten La Vue på Grand.  Foto: Ragnhild Bakke

Næring

Under tirsdagens næringspub på Grand Hotel Bellevue, var June Vestavik tilbake på Åndalsnes for å fortelle flere om sideren hun og forretningspartneren Bjørn Torsetnes har produsert – og er i ferd med å produsere mye, mye mer av. Det er ikke lenger siden enn oktober at firmaet tok kontakt med Nordveggen for å lansere ideen om en sider fra Rauma. Etter det gikk det slag i slag. Anunatak AS designet logo til etikettene og Nordveggen inviterte inn alle restauranter og hoteller på Åndalsnes til lanseringa under festivalen.