Det er mye som skjer i sentrum for tiden. Nå har kommunen tatt det neste skrittet når det gjelder det nye Helsehuset i Rauma, som skal stå klart i 2017.

Entreprenør M. Kristiseter AS fra Åndalsnes er en av de lokale aktørene som nå skal konkurrere om å få bygge det nye Helsehuset. Den andre er Christie Opsahl AS, som å ha tatt over Betongpartner, også har kontor i Åndalsnes.

- Responsen fra entreprenørene er veldig bra, noe som tyder på at både prosjektet og modellen vi har valgt til å gjennomføre dette, er spennende. Nå får vi et bredt utvalg av løsningsforslag å velge mellom, noe som er viktig både i forhold til kvalitet og pris. Det nye helsehuset er det største og kanskje viktigste prosjektet i Rauma noen gang, og derfor er det gledelig å se at interessen er så stor, sier rådmann Oddbjørn Vassli.

De seks aktørene er:

Christie Opsahl AS, Molde

OBAS Vest AS, Bergen

Skanska Norge AS, Ålesund

Entreprenør M. Kristiseter AS, Åndalsnes

HENT AS, Trondheim

NCC Construction AS, Trondheim

Videre framdrift

I denne måten å utlyse anbudet på samarbeider de ulike entreprenørene med arkitekter og rådgivende ingeniører for å komme fram til sine forslag. Kommunen vil så velge det det beste alternativet.