– Det er en liten utskudd av en bygd utenfor Vestnes så det er ekstremt liten plass. Jeg ser ikke helt planene, sa Aksel Berget Skjølsvik i den første episoden.

– Jeg vet ikke helt hva han snakker om, svarer Flittie Onstad i episode to.

Kontroversiell overgang

Grunnlaget for at meldingene mellom klubbene flyr kan spores tilbake til i vinter når Tomrefjorden hentet blant annet Edvin Da Silva Sæther fra Åndalsnes, under kontroversielle omstendigheter. Det hintet Aksel Berget Skjølsvik sterkt til i den første episoden.

– Jeg vet nå at Tomrefjord gnikker litt i kulissene, og de har vært på både våre og Vestnes sine spillere, så offensive er de, sa Skjølsvik

– Når det kommer til Edvin så har det seg slik at han er sammen med eldste datteren til min samboer. At jeg ikke prater med han når han er på besøk er umulig. Han har også av egen fri vilje valgt å komme til Tomrefjord, svarte Flittie Onstad, som også mener at klubben er uskyldig i Vestnes Varfjell saken.

– Vi har hentet tilbake to unggutter fra Vestnes som er herfra. De bor her og hører til Tomrefjord. Det at de valgte å gå tilbake til Tomrefjord ser jeg ikke på som å luske. Jeg la frem hvordan vi ønsker å gjøre ting sportslig i 2022, og at de i samråd med sine foreldre velger å gå tilbake til Tomrefjord var deres valg.

– Lusking, nei. Ikke noe mer enn hva andre klubber driver med, absolutt ikke, slår Tomrefjord-treneren fast.

Ville satset på aldersbestemt nivå

Aksel Berget Skjølsvik som er daglig ledet i Åndalsnes er heller ikke enig i hvordan Tomrefjord prioriterer i klubben.

– Hva de tenker på vet jeg ikke, om de tror de skal få til en andre eller 3.divisjon uten spillforhold på vinteren, blir jeg overrasket.

Tomrefjord vant i fjor 4.divisjon, men tapte i kvalifiseringen mot Hødd 2, og er med det også ett 4.divisjons lag i 2022.

– Jeg hadde nok gitt mer gass på den aldersbestemte biten, istedenfor å prøve seg på 3.divisjon. Vi fikk jo se hvordan det gikk med Sunndalen ett år. Det er knalltøft på både økonomien og kvaliteten i 3.divisjon, sa Berget Skjølsvik.