Langfjorden sitt lag, for anledning en sammensatt lag med tre spillere fra Batnfjorden, møtte ikke uventet Gossen i finalen i Isfjordshallen på søndag. Og sjøl om Gossen kjempet bra, hadde de ikke sjans mot sterke, kjappe og presise Langfjorden. Både resultatet som ble 4-1, og lagets trener Johan Skomsø, bekrefter at jenten mer eller mindre har lekt seg til kretsmestertittelen.

- De er flinke teknisk. De er fotballsmarte alle sammen, og så har de ei god innstilling om at alle skal bidra til seier, sier han.

Jentene tok imot pokalen med et smil ute på bana, men det var først inne i garderoben at de virkelig slapp jubelen løs med allsang og hyling.

- Det er helt fantastisk, jubler Oline Kavli Ree på spørsmålet om hvordan det føles å bli kretsmestere.

Langfjordens målscorere i finalen var Synne Remmem Nygård, Anne Marte Halset og Lone Dahle Skomsø (2). For Gossen scoret Alida Hagset.

Spennende kvartfinale for guttene

Isfjorden stilte med to guttelag i det som var tidenes første kretsmesterskap i futsal for 14-åringer i Nordmøre og Romsdal fotballkrets. Det ene laget ble slått ut i innledende runder, mens det andre laget ble på mest spennende vis slått ut i kvartfinalen mot Molde.

- Isfjorden vant 2- 0 mot samme lag i går, og de ledet kvartfinalen i dag med 2-1. Rett før kampslutt ble det 2-2, og med ingen mål i sudden death endte det med en straffekonkurrane de tapte, forteller Silje Anette Nyheim som er leder for fotballgruppa i Isfjorden.

Åndalsnes IF sitt jentelag ble slått ut i innledende runder. Det var totalt 24 lag med i kretsmesterskapet for 14-åringer.

I guttefinalen vant CFK 3-0 over Molde.

Futsal er innendørsfotball der det brukes en spesiell fotball uten sprett. Det brukes håndballmål og det er fem spillere på banen fra hvert lag.