– Det er klart jentene er veldig fornøyd, og det var stor stas å få pokal, sier trener Geir Christer Nygård etter helgas beste plassering i Fåberg.

Jentene i ÅIF har for vane å gjøre det godt i Fåberg-turneringen og i fjor kom J 13 også til finalen - mot samme lag.

– Blindheim er et meget godt lag og har også vunnet Norway Cup. Vi har møtt de mange ganger. Selv om jeg er imponert over spillet til jentene våre, er det ikke å komme bort fra at Blindheim er et bedre lag enn oss. Da da blir ikke skuffelsen over andreplassen så stor heller. Jentene er superfornøyd, sier Nygård.

Mye bra spill

Det var mange unge fotballspillere som fikk prøve seg i helga. Både ÅIF og Isfjorden Idrettslag hadde mange lag med i turneringen. Måndalen hadde kun ett lag; G14, som spilte seg nesten helt frem til a-sluttspill.

– Vi måtte slå Skreia, men det klarte vi ikke. Det ble bare noen få plasseringskamper etter det. Men vi var happy likevel. Det var en utrolig flott helg, med knallvær og hundrevis av raumaværinger, sier Per Atle Lie, trener for Måndalen.

For Isfjorden gikk G14 helt til kvartsfinale mot Skreia.

– Der ble resultatet 1-1 og det måtte ekstraomganger til, der det heller ikke ble mål. I slike tilfeller blir kamper i denne turneringen avgjort etter hvem som har fått flest cornere og der slo Skreia oss. Dessverre; det er andre året på rad at laget går ut etter tap på denne måten, forteller Levi Mikalsen.

Innsatsen holdt til en femteplassering totalt.