Isfjordens håndballdamer banket ÅIF i egen storstue i midten av januar. Seieren var fullt fortjent og stemningen var stor hos et rekordstort hjemmepublikum; 270 betalende tilskuere. Flere snakket om at IIL var så gode at de fort kunne vinne serien. De hadde tidligere også slått fram til da ubeseirede Kristiansund i egen hall.

Men sesongen har utviklet seg noe annerledes enn flere trodde. IIL-damene tapte både for Kristiansund og to ganger for Vestnes Varfjell siden seieren over ÅIF. ÅIF på sin side har vist god formutvikling; de har nemlig vunnet alle kampene siden tapet for Isfjorden.

Blir tøffe tak

ÅIF kommer til å bli stående som det mestscorende laget i 4. divisjon kvinner avdeling 3 denne sesongen. De står nå med 458 scoringer på 15 spilte kamper; seks flere enn divisjonsvinner Kristiansund. Isfjorden på sin side er meget gode i forsvar; ingen lag har sluppet inn så få mål som nettopp Isfjorden; 282 baklengs på 15 spilte kamper. ÅIF har også vært gode i forsvar med 296 baklengs; IIL og ÅIF er de to lagene med færrest baklengsmål.

Vi holder ÅIF som favoritt når lagene møtes foran en fullsatt tribune i Raumahallen lørdag ettermiddag. På samme måte som vi holdt Isfjorden som favoritt foran kampen i Isfjorden. ÅIF er meget sultne på å revansjere tapet i januar. ÅIF har vist best form i det siste, Isfjorden har hatt en dalende formkurve. Så får vi se om tipset slår til eller gjøres til skamme.

4