Etter den suksesfulle seieren over naboen ÅIF for to uker siden, rir laget fra Isfjorden fortsatt på medgangsbølgetoppen. I lørdagens kamp mot gjestene fra Vestnes-Varfjell var det i realiteten aldri noen som helst tvil om hvem som var det beste laget og hvem som ville hente med seg seierspoeng i protokollen. Gjestene var med bare fram til stillingen 2-2 og deretter var hjemmelaget mer enn dobbelt så god som motstanderen. Åndalsnes Avis utsendte var til stede bare i første omgang, men vi kunne notere oss at hjemmelaget var best i angrepsvillighet, best i kontra med hurtige Sissel Kamsvåg og Mariell Rostille i spissen og best i forsvar med den dirigerende veteranen Kristin Dahle i midten. Når Monica Rypdal også viser klasse i målet, blir dette en kamp som kan betegnes som en kamp mellom lag fra forskjellige divisjoner.

– Det er ikke lett å oppsummere en kamp der vi er så overlegne som i denne. Men jeg vil gi ros til hele laget som holder oppe tempoet kampen gjennom, sier trener Rune Risethsve. Han legger til at han også slapp til de yngre spillerne i denne kampen og at veteranen Vivian Kamsvåg fikk en hvildag på grunn av betennelse i ei skulder.

IIL vant kampen 35-15 etter ledelsen 17-8 ved pause.

– Og dere troner på toppen?

– Ja, vi gjør det og jeg mener vi skal være godt fornøyd med at vi har slått både Åndalsnes og Kristiansund. Men problemet med denne serien er at vi aldri skikkelig vet hvem vi møter. De store lagene som Molde og Kristiansund varierer veldig mye med hvor godt lag de stiller. Derfor blir en slik serie uforutsigbar, sier trener Risethsve.

Åndalsnes Avis siterte Ivan Erlandsen som trener etter kampen mot ÅIF forrige helg. I følge leder May Kamsvåg i IILs håndballgruppa bisto sportslig leder Erlandsen treneren på noen kamper/treninger.

– Han har også vært lagleder på noen kamper der Rune ikke har kunne delta, sier Kamsvåg i en kommentar.

IILs målscorere mot Vestnes-Varfjell: Marielle Rostille 8, Sissel Kamsvåg 6, Marita Dahle 6, Karina Grøvdal 6, Inger Johanne Fedje 3, Kristin Dahle 2, Irene Myklebost 2, Birgit Antonsen 2, Lisa Kays 1.