På fredag sparkes 4. divisjon menn i gang. I åpningskampen skal ÅIF møte Midsund, og den kampen kan du se direkte på Åndalsnes Avis.

Hele episoden kan du høre her:

Hakket svakere

Med seg i dagens episode var Roar Henden gjest i podkasten, og sammen har de satt opp årets tabelltips.

Roar Henden har spådd ÅIF som nummer syv i år, det er også programleder Øystein Bondhus enig i.

– De spiller bra fotball, men de er litt varierende. De lagene oppover på tabellen kommer til å være sterke, og hakket hvassere enn Åndalsnes, sa Roar Henden.

Ekspert Torgeir Ruud Ramsli har derimot hakket mindre troen på ÅIF sitt herrelag i år.

– Jeg tror de er litt svakere enn hva de har vært de siste årene, men det er helt bingo. Jeg så tendenser til at spillestilen fra den forrige treneren var litt justert på. De har mistet litt spillere så jeg tror de får en liten nedtur. Samtidig kan de bli nummer 7 og 6 og det ville ikke overrasket meg.

foto
VIKITG: Ronald Dutra Paiva er tidligere nevnt som en av årets nøkkelspillere for ÅIF, og kan bli viktig mot Midsund. Foto: Nicholas Noreng

Klar hjemmeseier i åpningskampen

På fredag starter sesongen. Åndalsnes får besøk av Midsund, og i siste serierunde forrige sesong vant ÅIF 6–0 over nettopp Midsund. Roar Henden er også klar på at denne kampen bør være en seier for hjemmelaget.

– Det er vanskelig å si noe annet enn Åndalsnes-seier. Både ut fra tabelltipset, og tidligere. De er på hjemmebane og klokkeklar favoritt.

«Opp med praten» har også hørt med lytterne side, hvor 80% har spådd en hjemmeseier til Åndalsnes.