Joachim Horn Torp er ansvarlig for gutter 9 år i Isfjorden sammen med Ingar Skotvoll og på Øran under Bendit-cup stilte de gule med tre lag i denne aldersgruppen. Joachim Horn Torp forteller til Åndalsnes Avis at de vant og tapte sånn omtrent like ofte og at han opplevde cupen på Øran som et vedlig artig og godt arrangement.

– Spillerne likte seg godt og det var ekstra artig at det denne gangen var en del lag fra andre kommuner og klubber. Vi spiller i en raumaserie til vanlig og da er slike turneringer mot nye motstandere ekstra artig, sier Horn Torp.

Oh treneren legger ikke skjul på at det å organisere tre lag og 18 spillere, er krevende. Engasjementet varierer blant spillerne, men det handler en del om disiplin i fotball og det har trenerne forsøkt å legge vekt på.

– Det begynner nå å gå seg til etter hvert, sier Joachim Horn Torp og forteller at de har trent en dag i uke innendørs siden vinterferien. Nå trener de to ganger i uke ute i tillegg til kampene.

– Men det er en balanse. Det er viktig at ikke alt blir organsiert. Jeg oppfordrer til at de skal leike seg og trene litt på egenhånd. Derfor er det fint med noen få slike turneringer som Bendit-cupen, men det må ikke blir for mange på dette aldersnivået, sier Joachim Horn Torp.