For lørdag sprang Torill Hjelvik(29) fra Åndalsnes, inn som beste dame i Romsdalseggenløpet. Hun sprang på sterke 1.13.56. Det var over to minutter før neste dame, som også er ei lokal dame. Marita Merlid fra Isfjorden løper for Trollveggen Triathlon klubb, og kom i mål på Nesaksla til tida 1.16.10.

Tre helger på rad

- Jeg bruker ikke å være med på løp. Men dette er et artig løp som er veldig bra arrangert. Det er kjekt å stille opp når det er lokalt, sier Hjelvik som har tatt turen over eggen tre ganger i sommer for å forberede seg.

Marita Merlid på sin side har deltatt i løp tre helger på rad nå, men sier hun ikke trener spesielt med tanke på slike konkurranser.

- Jeg er veldig uorganisert i treninga mi, men jeg er mye i fjell. Det er artig dette, når det er noe lokalt, sier hun.

Tredjeplass i herreklassen

I herreklassen var det som spådd av festivalsjef Solrun Sylte, Morten Eilifsen som gikk av med seieren. Fra starten i Venjesdalen og til målgang på Aksla, brukte han 1.04.48. Eilifsen løper for Rindal IK/TEAM DYNAFIT.  På andreplass i herreklassen kom Robert Sørlie (Trollheimen randoneklubb) på tida 1.08.10.

Lars Kavli fra Åndalsnes var også spådd å gjøre det skarpt i konkurransen, og innfridde med en tredjeplass på tida 1.08.58.