Med det signaliserer hun og klubben at de ikke ønsker å rykke opp en divisjon; som de hadde gjort ettersom Træffs andrelag ikke ta vegen opp ett hakk.

Og Isfjorden ILs damelag avsluttet sesongen med stil. I heimekampen mot Gossen, som aldri ble noen kamp, vant de hele 42-7 etter å ha ledet 17-3 ved pause.

Gossens spillere skal ha ros for at de i det hele tatt stilte til kamp og at de beholdt humøret helt ut.

Isfjordens damer skal ha ros for at de hele tiden klarte å holde oppe motivasjonen – at de ikke lot timen med spilletid gå med til fjas og avslappende artigheter.

Den eneste antydningen til ekstra løssluppenhet vi så var Marielle Rostilles backhand i innhopp fra rush. Men scoringen høstet ekstra applaus. Og slikt er definitivt lov når stillingen i kampen er 25-4.

– Vi har det artig sammen, og det håper vi fortsatt å ha – også neste sesong, sier Sissel Kamsvåg.

I april drar laget til Trondheim for å delta i Tillercup.

– Vi gjør det for å lage en skikkelig sesongavslutning – for å feire en god sesong; sammen, sier IIL-veteranen.

Hun erkjenner at laget fortsatt ønsker å holde på "husmorlag"-imagen. Ikke noe vondt sagt om husmødre; men vi tror bestemt at hadde det vært en husmorserie i Norge, så hadde IIL-jentene (damene) ligget høgt på tabellen i akkurat den serien.

Seier med 42-7 er den største i årets sesong. Målscorere i kampen mot Gossen var Sissel Kamsvåg 9, Vivian Kamsvåg 6, Marielle Rostille 6, Inger Johanne Fedje 6, Victoria Runde 5 (se opp for den lettbeinte vingen, husmødre), Charlotte Holm 4, Emma Jensen 2, Marita Dahle 1, Kristin Dahle 1 og keeper Monica Rypdal 2, begge på straffekast.