Isfjorden gutter 14 er nummer to i serien heime. På Norway Cup røk laget 2–0 mot Valder i 16-delsfinalen.

I en jevnspilt kamp skårer laget fra Valderøya to mål på under fem minutt like etter sidebytte.

Var på høgde

Vi var på høgde med dem det meste av kampen, oppsummerte Isfjorden-guttene som her mente de ikke hadde marginer med.

– Det kan nok stemme, men i 32-delsfinlen slo vi Jotun på straffespark etter 1–1 ved ordinær tid, sier trener Joacim Horn Torp. Emil Undhjem fikk her krediterte målet etter klyngespill foran mål.

Isfjorden hadde uttalt målsetting og å nå a-sluttspillet. Det gikk greit. Treneren berømmer sine guttene både for treningsframmøte og sportslige kvaliteter.

I serien heime spiller Isfjorden 9-fotball. Denne uka har de lånt fire gutter fra ÅIF. Derfor ble det 11-fotball på Norway Cup.

– ÅIF har 11-lag i serien heime. Her hjelper vi hverandre litt med spillere siden det ikke er all verden av gutter på denne alderen i nærmiljøet, forteller trener Torp som presiserer at det er veldig godt samarbeid mellom de to klubbene.

Svak start

Isfjorden fikk en forferdelig start på Norway Cup da de ble utspilt av Ski i åpningskampen når de tapte 4–0. En scoring av Jacob Jablonska sikret 1–0 seier mot Sannidal, mens Førde ble slått 2–0 etter mål av Arne Frisvoll Grøtta og Olav Haugland.

– Guttene har storkost seg på Norway Cup. Både sportslig og sosialt har dette vært en fulltreffer sier treneren som beklager at laget hans ikke fikk en eneste av sine seks kamper på Ekeberg. Laget spilte på felt spredt utover hele Oslo.

Ved siden av fotballen ble det både gokart og tur i trampolinepark på gjengen fra Isfjorden.

Halve Isfjorden laget tok tog til Oslo. De andre møtte med foreldre i hovedstaden.

– Dette er en fin gjeng som trives i hop. Guttene har jobbet mye dugnad for å få dette til, og det var uten tvil en opplevelse for oss alle, avslutter treneren.

Olav Haugland (bak), Arne Frisvold Grøtta og keeper Jackie Melbø måtte bare konstatere at de tapte den første kampen i turneringen mot SKI Foto: Rune Helle