De står fortsatt med null poeng damelaget fra Isfjorden. På søndag møtte de laget som ligger nest sist på tabellen og som de tapte knepent for i vårkampen, men det ville seg ikke denne gangen heller. Ettmåltap var surt i kampen de virkelig hadde trodd de skulle vinne.

– Dermed kan det nok se ganske mørkt ut med sjansen for poeng i årets serie. Vi har nå to vanskelige bortekamper igjen, sier trener Torkil Høgset og innrømmer at tapet på søndag var surt etter at heimelaget hadde 10-2 i målsjanser i første omgang uten å få ballen i mål mer enn en gang.

– Vi hadde nok av sjanser, faktisk for åpent mål til og med, sier Høgset. Men han roser jentene for en god kamp, den beste av året, på søndag. Han ønsker heller ikke å trekke fram enkeltspillere, men mener hele laget gjorde sitt beste og viste stor innsats i håp om å ta årets tre første poeng.

Men slik ble det altså ikke og det var nok mange spillere som gikk skuffet av banen i Isfjorden på søndag.

– Går det an å spille fotball der det å vinne ikke betyr så mye?

– Tja. Alle vil vel vinne fotballkamper og jentene var veldig ivrige på å vinne denne kampen. Men det er en fin gjeng som har det fint sammen til tross for alle tap i serien.

– Blir det lag til neste år?

– Det vet vi ikke ennå. Vi får se når sesongen er over og når vi har funnet ut hvor mange som blir og som er villige til å være med, avslutter Torkil Høgset.