Nå var det Ulfs Tommy Høiland som stjal overskriftene etter denne rysaren av en fotballkamp i Plankebyen som endte med 4-3-seier til gjestene fra Sandnes. Den tidligere Viking-spilleren herjet vilt med vertenes forsvar hele kampen gjennom. Han scoret to, ble felt og sikret straffesparket som Skjølsvik satte inn. Han presset dessuten FFK-spillerne så hardt på 3-4-målet, at det ble sjølmål.Men midtbanemotor Aksel Berget Skjølsvik bidro også sterkt i denne kampen. Ikke bare kjempet han godt og vant dueller på midtbanen; han tok hånd om straffesparket på en utmerket måte og sørget med det for 1-2 i målprotokollen. Skjølsvik opplevde også å få se det gule kortet undervegs i kampen.

Tacklingen hans av FFKs Tarik Elyounoussi var over streken etter dommer Brage Sandmoens mening. Aksel fikk se gulkortet uten at det lot til å affisere ham utover i kampen.

Ulf ligger nå på en 8. plass på tabellen; ett poeng bak Aksels tidligere klubb, Molde Fotballklubb. Og til forskjell fra MFK vinner nå også Sandnes Ulf bortekamper.

Tirsdag 1. mai var ikke Aksel og Sandnes Ulf så heldige. Da røk de nemlig ut av Norgesmesterskapet i fotball etter tap 1-2 for 3. divisjonslaget Staal. Og Aksel på en av syndebukkene da han en sjelden gang misbrukte ett straffespark like før slutt som hadde gitt 2-2.