Molde FKs keepertrener, Per Magne Misund, jublet sammen med spillerne, de andre i trenerteamet o gfansen da MFK hadde sendt Stabæk og Magne Hoseth ut av cupen på deres egen hjemmebane Nadderud onsdag kveld.

- Spent stemning

- Det var ei spent stemning før kampen og også utover i seminfinalen. Følte vi hadde bra kontroll på kampen, men så lenge stillinga var 0-0 var ingen ting avgjort. Derfor var det så godt da avgjørelsen falt fem-seks minutter før slutt, sier Per Magne når Åndalsnes Avis slår av en prat med ham på telefon fra Rica Seilet Hotel torsdag formiddag.

- Stort

- Hvordan er det å være i cupfinalen, nok en gang, Per Magne?- Det er stort. Dette er noe av et største vi kan oppleve i norsk fotball. Og det blir trolig det andre store høydepunktet denne høsten. Vi har ikke blir seriemestere ennå, men vi har til hensikt å bli det.

- Hvem vil du at dere skal møte i finalen på Ullevaal søndag 23. november?- Jeg håper på Sarpsborg, men tror det blir Odd. Vi har innmari lyst å sette Odd og trener Fagermo på plass. Odd er det eneste laget som har slått oss i serien i år. Nå satser vi både på å vinne serien foran dem og så skal vi også slå dem i cupfinalen hvis de blir motstandere, sier "PM".

- Dette er din cupfinale nummer...?- Tja, si det. Den første var vel i 2005 da jeg var på Lillestrøm og vi tapte for MFK og Øyvind Gjerde. Så var jeg trener i 2009 da Aalesund og Amund Skiri vant. I fjor ble det endelig gull og det satser vi også på i år. Det blir derfor min fjerde cupfinale. Og man blir aldri lei av cupfinaler. Vi flytter Romsdal til hovedstaden den helga. Rundt 10.000 samles der og det blir ei kjempestemning hele helga som forhåpentligvis avsluttes med cupmesterskap på søndag, avslutter MFKs keepertrener Per Magne Misund.