G 14 fra Isfjorden Idrettslag kom helt til kvartsfinalen under Fåberg turneringen i helga. Her ser vi Magnus Nord og Emil Nyheim. Foto: Privat

Det er mange unge fotballspillere som får prøve seg i Lillehammer i helga. Både ÅIF og Isfjorden Idrettslag har mange lag med i turneringen. Måndalen har kun ett lag; G14.

– Måndalen G14 er et sterkt lag, men virker å ha kommet i en veldig vanskelig pulje. De spilte 2- 2 mot Ålesund fredag, men tapte 0- 1 mot Follebu/Gausdal lørdag. De må derfor slå Skreia IL for å ha sjansen til sluttspill, opplyser vår mann i Fåberg, Levi Mikalsen.

Han er trener for Isfjordens fotballag og kan fortelle at ÅIF sine J 14 er videre til A- sluttspillet etter 3 flotte seire; 6- 1, 6- 1, og 3- 0 så langt. Den kampen gikk søndag.

I klassene 12 år og nedover, telles ikke resultatene og der er det ikke sluttspill.

– Isfjorden G14 spilte sin første kamp mot Brattvåg fredag. Emil Nyheim satte inne hele 3 mål for oss og det endte med 3- 1 til Isfjorden. Etter møte med Årdalstangen sto IIL igjen med en fin 5–1 seier, forteller Mikalsen.

Laget gikk videre til a-sluttspill mot Lillehammer som endte med 1-1, og dermed ble det puljeseier for guttene og kvartsfinale mot Skreia IL søndag morgen. Der ble resultatet 1- 1. Det ble ekstraomganger, men ingen mål i disse.

– I slike tilfeller blir kamper i denne turneringen avgjort etter hvem som har fått flest cornere og der slo Skreia oss. Dessverre; det er andre året på rad at laget går ut etter tap på denne måten, forteller treneren som ikke har helt oversikten over alle lags resultater. Disse kan sees på Fåberg turneringens hjemmesider.