Podkasten «Opp med praten» ble en braksuksess i fjor, og nå har Driva plukket opp rettighetene til podkasten. Det betyr at podkasten blir tilgjengelig på Åndalsnes Avis, Driva og Romsdals Budstikke sine nettsider.

I den første episoden er det Aksel Berget Skjølsvik som er gjest, og der kan du høre hva han tenker om NM-kvalifiseringskampen mot Surnadal i helgen, samt hva status på både klubb og A-lagsnivå er i Åndalsnes IF.

Åndalsnes Avis har planer om å satse digitalt i større grad. Første synlige grep blir trolig streaming under NM-kvalifiseringskampen mellom Åndalsnes og Surnadal.

De tre avisene som er alle tilknyttet Polaris Media Nord-Vestlandet skal samarbeide om en utvidet satsning på lokalfotballen denne sesongen.

– Dette gir helt nye muligheter for podkasten, som nå vil nå et langt større publikum. Vi setter for øvrig opp studioer både i Surnadal og Sunndal nå - og vi vil dekke hele breddefotballen på Nordmøre og i Romsdal. Vi har store forventninger til dette, sier redaktør i driva Tommy Fossum.