Ole Gunnar Solskjær sitter i juryen som skal velge vinneren av prosjektstøtte på 50 000 til en lokal fotballklubb i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets.

Alle fotballklubber i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets er invitert til å søke på prosjektstøtte for opptil 50 000 kroner. Midlene skal tildeles en klubb eller lag som trenger et ekstra løft i arbeidet med barne- eller ungdomsfotballen.

- 50 000 kroner kan bety svært mye for små og store fotballprosjekt rundt om i fotballkretsen, som igjen kan bidra til en større fotballglede for barn og ungdom. Støtter man breddefotballen, bidrar man til utvikling av lokale fotballspillere, samt å skape et godt fotballmiljø i distriktet, sier Solskjær.

I juryen sitter Solskjær sammen med representanter fra Nordmøre og Romsdal Fotballkrets, Molde FK, NTF og Canal Digital. Canal Digital er hovedsamarbeidsparter for Tippeligaen og strategisk samarbeidspartner til Norsk Toppfotball og Norges Fotballforbund, og de fortsetter i år sitt samfunnsprosjekt «Gir Tilbake». Formålet med prosjektet er å støtte dedikerte fotballprosjekter som er rettet mot barn og ungdom.

De siste årene har støtte blant annet gått til nye ballvegger, innkjøp av nytt treningsutstyr, realisering av fotballcuper, utbedring av klubbhus og baner med mer.

- Det er veldig enkelt å søke, så jeg håper at alle klubber i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets setter seg ned og skriver hvorfor akkurat deres klubb bør vinne 50.000 kr.