- Perfekt dagen før dagen

- Vi måtte vinne. Og det smaker godt med seier på 16. mai
Sport

ÅIF-trener Tommy Unhjem smilte da Modolf Holm blåste av lokaloppgjøret mellom ÅIF og Vestnes Varfjell i fotballens 4. divisjon klokka 20.50 fredag kveld. Speaker Svein Frode Heen hadde informert de vel hundre besøkende om fire scoringer i kampen; alle til hjemmelaget. To før og to etter hvilen.

Etter tre strake tap var det igjen duket for seier; den andre i den fem serierunden.

Hjem fra Garden

ÅIF-trener var opptatt av at de kunne stille med sitt sterkeste mannskap for sesongen i denne kampen. Derfor ringte ham både fire og fem ulike personer i Garden før han fikk klarsignal til å hente hjem Martin Melbø.

Og Martin takket for "hjemsendelsen" ved å åpne scoringsballet og være en av kampens beste spillere.

- Martin leverte, som ventet, varene. Sammen med Joe Berild på midten var han vår beste spiller. Med unntak av Thomas Evensen og Jens Are Hagen, begge skadd, stilte vi fulltallig. Og når vi får til det matcher vi alle lagene i divisjonen. Utfordringen er at mange er borte på skole og i militæret. Vi får ikke trent sammen og flere er heller ikke i topp fysisk form, sa Tommy Unhjem etter seieren som gjør at ÅIF nå har "heng" på lagene midt på tabellen.

Martin Melbø scora altså 1-0, Markus Hanset Erlandsen det andre.

Etter hvilen headet Ruben Rostille kontrollert og umarkert inn 3-0 på et hjørnespark fra Kim Levi Meyer Wood, før Bendik Vold Hovde fikk æren av å avslutte med 4-0. Bendik fylte 16 år mandag 12. mai; da scora han hele sju ganger for ÅIF gutter 16 år. Og så kom han inn fra benken og satte inn det siste målet i fredagens 4. divisjonskamp. Med andre ord ei perfekt uke for Bendik.