- Deltakkerrekord for Trollstigrittet

- Jeg er veldig fornøyd sier Jan Roger Brokstad i Rauma Sykkelklubb.

Rekorddeltakelse under Trollstigrittet lørdag. Her går starten for ryttere mellom 10 og 16 år. De startet et kvarter før hovedrittet. 

Iver Synstnes Hole (ÅIF) (G10) syklet Trollstigrittet på under en time. 

Sverre Skjelbostad (nummer 182) er Trollstigrittets superveteran og vant klassen sin (60-69 år). Han legger fremdeles svært mange yngre herrer bak seg på lista. 

Sport

Det 32. Trollstigrittet gikk i grisevær, lørdag. Men det hindret ikke over 200 sprekinger til å stille til start. Været gjorde trolig sitt til at det ikke ble løyperekord denne gangen, men Ketil Aalberg (Stjørdalsblink) vant med bunnsolide 40.27.4, foran Karl Erik Kravik (Ålesund og Omegn SK) på 40.33,1. Begge sykler i klassen 40-49 år.

To tredeler av deltakerne kommer utenfra eget fylke. Vi har folk fra utlandet her også. Vi har vært aktive med å annonsere i sykkelmagasiner og sosiale media, sier en strålende fornøyd leder for arrangørklubben, Jan Roger Brokstad.

Sverre Skjelbostad (Rauma Sykkelklubb) har vært med i samtlige 32 ritt og vant sin klasse (60-69 år) denne gangen også. Han syklet på imponerende 49.10,8.

I andre enden av aldersskalaen syklet Iver Synstnes Hole (G10) for ÅIF, på under en time(!), nærmere bestemt 57.15,7.


Resultater fra rittet finner du her

Bilder fra rittet finner du her

Mer om Trollstigrittet i tirsdagens papirutgave.