Karoline slet med smerter i en legg som holdt henne utenfor nordisk mesterskap i terrengløp for noen uker siden. Og onsdag meldte hun følgende på loggen sin:

"Det går ikke alltid slik man har tenkt. Jeg har virkelig prøvd alt jeg kan for å bli klar til EM terrengløp til helga, men nå må jeg bare innse at det blir ikke noe av. Jeg har hatt vondt i leggen i godt over en måned nå, men mr viser at det heldigvis ikke er noe alvorlig skade. Den blir bra på 2-4 uker med alternativ trening. Nå har det gått to uker og leggen er mye bedre, og jeg kunne kanskje klart å løpt EM. Men i tilegg så har jeg fått influensa og ligger som et slakt på sofan med feber og hoste. Kanskje det er kroppen som sier fra. Den har vertfall bestemt seg for å ta pause før jeg hadde planlagt.

– Skuffa og lei meg

Det er en grunn til at man får smerter, kroppen sier fra at ting ikke er som det skal. Det hjelper ikke å ignorere det, av og til må man la kroppen få bestemme. Jeg skulle selvfølgelig tatt det med ro med en gang jeg begynte å kjenne smerter i leggen, og hadde det ikke vært for EM så hadde jeg gjort det. Men når man er i god form og EM var et så viktig løp så ville jeg prøve så lenge som mulig for å se om det kunne gå. Jeg prøvde, men det gikk ikke.

Jeg er selvfølgelig skuffa og lei meg for å ikke kunne kjempe om gull medaljen i Budapest. Men sånn er idretten. Jeg har hatt en kjempe bra sesong, og skal ikke la dette ødelegge den. I januar venter treningsleir i Sør-Afrika, og allerede i mars er det VM i terrengløp. 2013 kommer til å bli et spennende år".