Tapte med 13 mål: Les den frekke parodien på MFKs unnskyldning

Vågstrandas herrelag tapte 2-15 i siste seriekamp mot Molde 5. Etterpå kom beklagelsen som skaper latter i lokalfotballen.

Vågstrandas sjuerlag i fotball etter deres første kamp denne sesongen. Bak fra venstre: Eskild Svendson, Steinar Gravem, Vegard Solheim, Ove Martin Alnes, Bjørn Vegard Løvik, Stig Robert Talberg og Fredrik Pedersen. Foran fra venstre: Thomas Hoel, Bård Olav Hjelvik, Espen Pedersen, Preben Skjegstad, Helge Hernæs og Oliver Storbåten.  Foto: Katrine Silseth Naas

Sport

(rbnett.no) Fredagens nedtur mot seriemesteren i Akerhallen var en dårlig opplevelse for Vågstranda-gjengen. Over frokostkaffen lørdag satte spiller, lagleder og trener Eskild Svendson ord på følelsene da han forfattet en uforbeholden unnskyldning som ble publisert på fotballagets Twitter-konto.