Stor UM-opptur for Fredrik

Fredrik Stiansson Pedersen har en kropp som ikke har spilt særlig på lag dette kalenderåret. Det var derfor en stor opptur for Hjelvika-gutten at han presterte såpass bra som han gjorde på åpningsdagen i Ungdomsmesterskapet i Trondheim.

TILBAKE: Fredrik Stiansson Pedersen fikk en etterlengtet opptur på 100-meteren i Ungdomsmesterskapet i friidrett i Trondheim.  Foto: Svein Halvor Moe

Sport

- Jeg må si meg fornøyd med dette selv om jeg veldig gjerne skulle ha løpt tre hundredeler raskere og satt ny bestenotering. Men jeg er bare to hundredeler bak min personlige rekord. Med tanke på hvordan kroppen har vært gjennom det siste halvåret, så var dette en opptur. Jeg har de siste ukene vært i sterk tvil om det kom til å bli UM-deltakelse på meg ettersom jeg har slitt mye i perioder, sier Stiansson Pedersen, som i UM konkurrerer med de som er året eldre.