Hard jobb for å bedre skøyteteknikken, og nå fikk han uttelling

Iver Synstnes Hole gikk fort da den nye midtnorske cupen ble innledet i Rindal fjerde juledag. Iver skøytet inn til sjetteplass i 18-årsklassen i det som mest sannsynlig var hans beste skøyterenn noensinne.

Iver Synstnes Hole skøytet bra og fikk en god start på den midtnorske cupen som ble innledet i Rindal fjerde juledag.          Foto: Svein Halvor Moe

Sport

– Jeg er godt fornøyd både med prestasjonen og plasseringen. Jeg har ikke vært så høgt opp på resultatlista i så store renn i skøyting, sa Iver etter at han hadde gått nesten 13 kilometer i Rindals-terrenget. Han var godt fornøyd med at det ble renn i det som var den fremste skibygda på Nordmøre fram til kommunen nylig ble en del av det nye Trøndelag fylke. Synstnes Hole har fått den starten på sesongen som han ønsket seg. Han gikk også bra på Bjorli før jul.