Spisser satsingen, flytter ut i treningsterrenget

Isak Stiansson Pedersen har et stort mål denne sesongen. Det er å kvalifisere seg for verdensmesterskapet i Oberstdorf og gjør det som er mulig for å få en god plassering i VM i Tyskland. 24-åringen har nå flyttet til Sjusjøen.

Isak Stiansson Pedersen er godt i gang med oppkjøringen til en vinter hvor verdensmesterskapet i Oberstdorf er det store målet i år.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

– Jeg har kjøpt meg hytte her for å få en best mulig optimalisert treningshverdag både i sommer og vinterhalvåret. Det at jeg kan spenne på meg skiene rett utenfor hytta gjør at jeg kan bruke mer tid på trening og restitusjon. Det var også med i vurderingen da jeg kjøpte hytta at det er lange og gode snøvintere i dette området. Jeg har allerede hatt de første treningsøktene på snø ettersom det har blitt produsert kunstsnø og det faktisk er fine forhold, sier Isak.