Alex mistet hjemmebane-fordelen

Alex Hage ble snytt for muligheten til å konkurrere på hjemmebane da Måndalen idrettslag ble nødt til å si fra seg Lerøy-lekene på grunn av de strenge smittevernsbestemmelsene.

ALLSIDIG: Alex Hage er en allsidig idrettsutøver. Han var en av de lokale som måtte reise langt da arrangementet ble flyttet fra Måndalen.   Foto: Arne Brunes

Sport

– Det var synd for de mange ildsjelene og klubben at det ikke ble stevne i Måndalen. Men det var også kjekt med Trondheims-tur selv om det ble betydelig lengre reisevei for oss da stevnet ble flyttet, sa Alex Hage som er 14 år gammel og kommer fra Innfjorden. Han representerer Måndalen i friidrettssammenheng og har tenkt å fortsette med det. Både fordi bygda både har flinke trenere, et flott friidrettsanlegg og et driftig idrettslag som legger forholdene til rette for alle som ønsker å konkurrere.