Ingeborg løp inn til gull

Ingeborg Synstnes Hole har vunnet det som er å vinne i sin årsklasse på lengre distanser i Møre og Romsdal de to siste årene. Ingeborg viste også samtlige konkurrenter ryggen da hun vant 600-meteren i Lerøy-lekene.

Vant: Ingeborg Synstnes Hole løp fort da hun gikk til topps på 600-meteren i Lerøy-lekene.    Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Det er det største og mest prestisjefylte stevnet for 13 og 14-åringene. Lerøy-lekene så dagens lys da Donald Duck-lekene i Kongsberg ble lagt ned for noen år siden. Ingeborg er en av flere fra Åndalsnes Avis sitt nedslagsfelt som er tatt ut til å representere Møre og Romsdal i Trondheim i helga. Det arrangementet skulle som kjent gå i Måndalen. Men på grunn av koronaen og de strenge smitteverntiltakene måtte måndalingene si fra seg lekene.