Fredrik med ny bestenotering

Fredrik Stiansson Pedersen er et navn som er verdt å merke seg for idrettsinteresserte. Den 16 år gamle sprinteren benyttet pinsa til å pynte på sin personlige rekord på 200-meter.

Fredrik Stiansson Pedersen har hatt stor fremgang på tartandekket og i pinsa ble det ny personlig rekord på 16-åringen.   Foto: Svein Halvor Moe

Sport

Måndalen-utøveren beviste på Høddvoll at det har vært kvalitet i treningsarbeidet som han har lagt ned gjennom vinteren og våren. For han løp fortere enn noen gang på 200-meter i treningsstevnet på det som er hjemmearenaen til VM-vinner Karsten Warholm. Fredrik ble klokket i mål på 23,47 sekunder til tross for at det var 1,5 sekundmeter motvind. De aller fleste som var i aksjon var et godt stykke bak sine respektive bestenoteringer.