Isak sikter høgt i U23-VM - i ilden søndag ettermiddag

Isak Stiansson Pedersen imponerte den norske skieliten da han gikk videre fra prologen i senior-NM langrenn. Søndag ettermiddag skal 22-åringen fra Hjelvika bevise at det ikke var tilfeldig.

Isak Stiansson Pedersen lover å gi alt i U 23-VM søndag ettermiddag. Hjelvika-gutten har ambisjoner om å gjøre det bra i Tyskland.  Foto: Svein Havor Moe

Sport

Isak har nemlig som mål å ta seg videre til kvartfinale i det som blir hans siste U 23-VM i langrenn. Den tidligere Vågstranda-løperen legger ikke skjul på at han kommer til å bli skuffet dersom han ikke går videre fra semifinale. En offensiv Stiansson Pedersen forteller til Åndalsnes Avis at han er på jakt etter semifinale og topp 12-plassering selv om konkurransen er beinhard. Flere av dem han skal bryne seg konkurrerer jevnlig i verdenscupen og gjør det bra der.