Isfjorden/ÅIF 2 ble avdelingsmester i sjette divisjon

– Det ble et rotterace

Isfjorden/Åndalsnes 2 har blitt avdelingsmestere i sjette divisjon etter en spennende sluttspurt. Nå venter kampen om kretsmesterskapet og mulig opprykk.

Avdelingsmestre: Isfjorden/Åndalsnes 2. Bak fra venstre: Anton Kristensen, Ronald D Paiva, Emil Unhjem, Elias Teige Setnes, Jan Roger Brokstad, Jonas Furset, Jens Are Hagen, Mats Lien, Sigurd Hatlen, Daniel Novik og Svein Morstøl. Foran fra venstre: Matias Remen Torp, Sjur Merlid, Kevin Staurset, Lasse Frisvold, Jackie Melbø, Jonas Frisvold og Edvin Sæther. Foto: Privat 

Sport

– Det er utrolig artig. Vi spiller på laveste nivå, så vi skal ikke ta helt av, men vi spiller for å vinne, og vi gikk helt til topps, forteller spillende trener Jan Roger Brokstad til Åndalsnes Avis.