Leo Skiri Østigård uttatt på U23-landslaget

Skal møte Hviterussland borte og Nederland hjemme.

Leo Skiri Østigård får fornyet tilliten fra landslagstrener Leif Gunnar Smerud.  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sport

Leo Skiri Østigård, som spiller for St. Pauli, er av landslagstrener Leif Gunnar Smerud tatt ut til EM-kvalifiseringskampene i fotball U23 mot Hviterussland og Nederland.

Norges tropp:

Julian Faye Lund (Mjøndalen), Kristoffer Klaesson (Vålerenga), Fredrik Andre Bjørkan (Bodø/Glimt), Leo Skiri Østigård (St. Pauli), Ulrik Tillung Fredriksen (Sogndal), Birk Risa (Odd), Tord Johnsen Salte (Viking), Tobias Heintz (Kasimpasa), Hugo Vetlesen (Stabæk), Emil Bohinen (Stabæk), Tobias Christensen (Molde), Håkon Evjen (Bodø/Glimt), Gaute Høberg Vetti (Sarpsborg 08), Johan Hove (Strømsgodset), Aron Dønnum (Vålerenga), Ola Brynhildsen (Stabæk), Odin Luraas Bjørtuft (Odd), Rafik Zekhnini (Twente), Dennis Johnsen (PEC Zwolle), Kristian Thorstvedt (Viking).

Norge møter Hviterussland på bortebane 11. oktober og Nederland hjemme 15. oktober.

(©NTB)