Leo og Norge røk ut av fotball-VM

Norges U20-landslag i fotball er uten sjanse til å nå åttedelsfinalen i VM etter at Panama slo Saudi-Arabia 2-1 fredag.

Norge og kaptein Leo Skiri Østigård er ute av fotball-VM.  Foto: Svein Ove Ekornesvåg

Sport

Etter å ha innledet VM med to tap tente Norge håpet om avansement med den elleville 12-0-seieren over Honduras torsdag, der Erling Braut Haaland satte rekord med ni scoringer. Fredag ble håpet slukket av et annet lag fra CONCACAF.

For å gå videre som en av fire gruppetreere var Norge avhengig av «riktige» resultater da de to siste gruppene ble avsluttet fredag. Lenge så håpet ut til å holdes levende da det sto 1-1 mellom Panama og Saudi-Arabia, men Diego Valantas vinnermål i det 78. minutt ga Panama seieren og førte laget opp i fire poeng.

Det betyr at fire gruppetreere har fire poeng hver, mens Norge med sine tre i beste fall kan bli femte beste treer. Dermed blir det hjemreise etter gruppespillet.

(©NTB)