Leo lader batteriene til U20-VM hjemme i Rauma: – Vi som har vokst opp her er heldige

Leo Skiri Østigård er fotballproff i engelske Brighton, og kaptein på det norske landslaget. Nå har han ladet batteriene til U20-VM i Polen. Og det gjør han aller best heime i Rauma.

– Det gjør ekstra godt å komme heim nå. Roe helt ned, puste i frisk luft og ha fjella rundt seg. Nå skal jeg være skikkelig klar for U20-VM i Polen i neste uke, sier åndalsnesingen og landslagskapteinen Leo Skiri Østigård.  Foto: Stein Siem

Sport

– Når man er 19 år og veldig mye dreier seg om fotball og egen karriere, er det lett å ta av og få feil fokus. Ikke minst som utenlandsproff. Da hjelper det å ha vokst opp i Rauma og komme fra et så lite sted som Åndalsnes. Det har lært meg å være meg sjøl og ha beina på bakken, sier Leo Skiri Østigård i 17. mai-praten med lokalavisa.