Spiller årets første seriekamp 2. påskedag: Sikter seg inn blant de fire beste i 4. divisjon

Når ÅIF serieåpner 2. påskedag mot Averøykameratene på Bruhagen, er det med et klart mål i sikte: Å bli bedre enn i fjor.

Foran fra venstre Ludvik Vold Hovde, Oskar Melbø Rødstøl, Aksel Berget Skjølsvik, Edvin Paulo Da Silva Sæther, Markus Moen Brudeset, Sander Dahle, Jackie Melbø og Ronald Dutra Paiva. Bak fra venstre Kim Hugo Nyheim, Bendik Vold Hovde, Erlend Hatlen Bale, Andreas Solevågseide Helle, Jonas Dahle Voldset, Sindre Kavli Hammervold, Jimmy Jensen Steg, Emil Mattias Nyheim, Erlend Venge, Odd Børge Hammervold. Jim Frostad Rydjord, Olav Haugland, Even Mittet Farkvam og Torkil Høgset var ikke til stede da bildet ble tatt.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Sport

Da endte ÅIF på en 5. plass i sin første sesong i 4. divisjon. Og med seier i den siste heimekampen på Øran, kunne det blitt tredjeplass.