Isfjorden Warriors imponerte:

Serielederen ble ydmyket

Etter en forrykende basketkamp i Raumahallen søndag, vant Isfjorden Warriors et til nå ubeseiret Sverresborg Hoops G04 fra Trondheim med 93–62.

Endelig våget de å vise litt seiersglede. Både trener Christian Velde og guttene hadde vanskelig for å skjule gledestårene etter en fortjent seier mot serielederen. Fra venstre: Benjamin, Nojus, Emil, Haakon, Lars, Jørgen, Elias og Sjur.  Foto: Tormod Lien

Sport

– Jeg er så utrolig stolt og rørt over disse guttene. Å slå et ubeseiret lag på denne måten er nesten ubeskrivelig. Med to treningskvelder hver uke i tre år, får vi endelig lønn for strevet, sa den stolte treneren, Christian Velde, som hadde vanskelig for å skjule gledestårene i garderoben sammen med den stolte guttegjengen i klasse 16 år.