Over 70 deltok på regional klatrecup på Tindesenteret:

– Perfekt for barnefamilier

– Det er kjempeartig å klatre i klatreveggen, sier Trygve Hjelden (7) fra Innfjorden, som sammen med mamma Ingebjørg Vik Hjelden, pappa Håkon Hjelden og søstrene Helene (9) og Kristina (13), deltok under lørdagens regionale klatrecup på Tindesenteret.
Sport

Klatrecupen samlet over 70 deltakere. De tre søskena fra Innfjorden har forsøkt klatring før, men aldri deltatt i klatrecupen før. Alle er enige i at klatring både er spennende og gøy, og at dette vil de fortsette med. Eldstejenta Kristina (13), har sammen med pappa Håkon tatt sikkerhetskurs, som er ett av krava for å klatre i tau. På denne måten kan de også være til hjelp for andre i klatreveggen. Håkon Hjelden anbefaler også andre til å ta et slik brattkort-kurs, for at enda flere får klatre.