Lørdag arrangeres det regional klatrecup på Norsk Tindesenter

Klatrecup på Åndalsnes: – Alle er velkomne, og man trenger ikke å ha erfaring fra før

Lørdag er det igjen klart for regional klatrecup på Norsk Tindesenter. Og det viktigste er at det skal være gøy!

Erwin Barents og resten av gjengen er i full gang med å skru om veggen, slik at det blir helt nye klatreruter til konkurransen lørdag. Deltakerne får en liste over alle ruter i klassen de deltar i, og krysser av alle ruter de går innenfor tiden konkurransen pågår.  Foto: Stine Vandevjen Olsen

Målet er at man skal ha det gøy, og at man skal kunne bli kjent med sporten og hallen

Sport

I Carls Hall på Norsk Tindesenter har det vært full aktivitet siden søndag, da dugnadsgjengen begynte arbeidet med å «bygge om» klatreveggen. Alle klatretak er tatt ned, og nye klatreruter settes opp.