ÅIFs mostander i 1. kvalikrunde NM er klar

Møter Kristiansund FK på Øran.

Aksel Berget Skjølsvik og ÅIF vant 4-1 over Træff.  Foto: Per-Kristian Bratteng

Sport

Norges Fotballforbund har satt opp kampene i 1. kvalifiseringsrunde til NM for menn. Kampene må spilles innen 24. mars.

Idd – Sparta Sarpsborg, Borgen – Sprint/Jeløy, Østsiden – Selbak, Råde – Rakkestad, Drøbak-Frogn – Ås, Holmlia – Nordstrand, Christiana BK – Follo, Oslojuvelene – Grei, Korsvoll – Årvoll, Lommedalen – Ullern, Ready – Rilindja, Rommen – Heming, Kolbotn – Manglerud/Star, Heggedal – Re FK, Gjelleråsen – Blaker, Kløfta – Aurskog/Høland, Rælingen – Skjetten, FuVo – Skedsmo (spilles 16/3), Gran – Jevnaker, Faaberg – Trysil, Toten – Konnerud, Domkirkeodden – Storhamar, Kolbu/KK – Valdres, Redalen – Lillehammer, Gjøvik/Lyn – Løten, Ottestad – Sander, Hallingdal – Drammens BK, Modum – Vestfossen, Åssiden – Kongsberg, Teie – Flint, Eik Tønsberg – Runar, Halsen – Hei, Urædd – Tollnes, Storm – Skarphedin, Vigør – Pors, Flekkefjord – Våg, Lyngdal – Mandalskameratene, Eiger – Ålgård, Klepp – Voll, Frøyland – Varhaug, Riska – Hinna, Staal Jørpeland – Lura, Madla – Midtbygdens, Åkra – Vardeneset, Kopervik – Djerv 1919, Stord – Tertnes, Os – Odda, Øystese – Bergen Nord, Lyngbø – Trott, Sund – Bjarg, Varegg – Gneist, Vestsiden/Askøy – Arna-Bjørnar, Solid – Fana, Loddefjord – Trio, Frøya – Sandviken, Studentspretten – Førde, Stryn – Eid, Kaupanger – Fjøra, Rollon – Herd, SIF/Hessa – Volda, Ørsta – Bergsøy, Emblem – Averøykameratene, Åndalsnes – Kristiansund FK, Sunndal – Surnadal, Tomrefjord – Eide Omegn, Hitra – KIL/Hemne, Heimdal – Sverresborg, NTNUI – Tynset, Kolstad – Charlottenlund, Orkla – Meldal, Strindheim – Melhus, Ørland – Trygg/Lade, Vuku – Namsos, Steinkjer – Kvik, Sandnessjøen – Åga, Fauske/Sprint – Innstranden, Brønnøysund – Rørvik, Rana – Mosjøen, Skånland – Leknes, Morild – Melbo, Sortland – Grand Bodø, Bardufoss – Landsås, Finnsnes – Nordkjosbotn, Skarp – Krokelvdalen, Lyngen/Karnes – Skjervøy, Norild – Tverrelvdalen, Porsanger – Kirkenes, Bjørnevatn – HIF/Stein.

84 lag er direkte kvalifisert til 1. runde. 176 lag spiller i 1. kvalifiseringrunde, mens 88 lag spiller 2. kvalifiseringsrunde. 44 lag kvalifiserer seg til 1. runde sammen med de 84 direkte kvalifiserte.