Planlegger romjulscup, trenger flere påmeldte lag

I snart 40 år har Langfjorden FK arrangert romjulsturnering. Nå håper de på flere påmeldte lag slik at tradisjonen kan holdes i hevd.
Sport

"Langfjordsballen" er planlagt fjerde juledag, fredag 28. desember.

- I år har vi slitt med påmeldinga, og har kanskje ikke vært flinke nok til å komme ut med informasjon. Derfor; hvis noen har lyst til å være med; meld dere på, sier Lillian Dahle i Langfjorden FK, som tar imot påmeldingene.

Så langt er det bare åtte herrelag som har meldt seg. Det er litt få, mener Dahle. Og de har ingen påmeldte damelag.

- Vi pleier å ha 10-12 herrelag og tre-fire damelag. Får vi det, så er vi fornøyd. Men blir det ikke flere enn nå, så må vi avgjøre om det i det hele tatt blir "Langfjordsballen" også i år, sier Dahle. I fjor var det fullt, og attpåtil ventelister for å være med. Fjorårets arrangement ble også godt tatt i mot av publikum; faktisk var det ganske fullt på tribunen, ifølge Dahle.

Før om åra var det flere romjulsturneringer i fotball. I år er Langfjordsballen den eneste.